Našim članom ponujamo širok spekter ugodnosti. V spodnji preglednici lahko preberete katere ugodnosti zagotavljamo članom SINDIKATOV GORENJSKE. Ugodnosti je možno koristiti ob predložitvi članske izkaznice in osebnega dokumenta.

PONUDNIK NASLOV POPUST
REKREACIJA
Fitnes center FITX Jesenice, Cesta maršala Tita 22 Brezplačno neomejeno koriščenje uslug fitnes centra
Športna vadba X-GYM Kranj, Ljubljanska cesta 24c 15 % popust na skupinsko vadbo CROSSFIT in BOOTCAMP
Plavalni bazen Radovljica Radovljica, Kopališka cesta 9 Brezplačen neomejen vstop in koriščenje zimskega in letnega bazena
Plavalni bazen Jesenice – Ukova Jesenice, Ukova Brezplačen neomejen vstop in koriščenje bazena za člane in njihove otroke do 19. leta starosti (ob predložitvi članske izkaznice starša ali v spremstvu staršev, ki so člani Sindikatov Gorenjske)
TRGOVINA IN STORITVE
Telemach Ljubljana, Brnčičeva ulica 49A 20 % popust na mobilne in/ali fiksne pakete pri vezavi 24 mesecev.
Foto VIDMAR Jesenice, Cesta železarjev 4b 20 % popust na fotografske storitve
MST avtopralnica Industrijska cona Jesenice Ob vsakokratnem polnjenju kartice za pranje v znesku 10 €, vam na kartico naložimo še dodatnih 5 €. Popust na pranje lahko uveljavite zgolj pri osebju avtopralnice MST, med 9:00 in 15:00 uro v pisarni avtopralnice.
Optika BERCE Jesenice, Cesta maršala Tita 50 10 % popust na celotno ponudbo
Vulkanizerstvo ŽEMLJA Žirovnica, Zabreznica 20a 20 % popust na storitve
LETOVANJE
SG, SIJ ACRONI / SUZ / ELEKTRODE Jesenice, Cesta Borisa Kidriča 44 Ugoden najem počitniške prikolice s kopalnimi kartami v kampu 3000 Moravske Toplice. Informacije za najem tel. št. 031 450 688.
FINANČNE STORITVE
ERSTE CARD poslovanje s kreditnimi karticami, d.o.o. Za ogled ponudbe klikni na povezavo. Ljubljana, Dunajska cesta 129 Odloženo in obročno plačevanje blaga in storitev po ugodnejših pogojih. Prvo leto brezplačna članarina. Za včlanitev kliknite na povezavo.

sl_SISlovenian